LOGOSLIDER3
it2

(Led)Verlichting

Wilt u uw tuin/huis/kantoor/winkel pand vernieuwen met (led)verlichting of welke locatie dan ook wij komen vrijblijvend bij u langs.

Er zijn namelijk talloze mogelijkheden denk bijvoorbeeld aan led strips/uplighters/grondspots enz. wij komen langs en luisteren naar uw wensen en bieden daarop een passend voorstel aan.

it3

Camerabewaking

Bent u opzoek naar camerabewaking voor rondom of in uw pand, hier zijn ook talloze mogelijkheden voor denk aan het locaal opslaan van de beelden of uploaden naar de cloud, aan ptz camera's of een "vaste" camera. Niet alleen voor nieuwe installatie's maar ook voor bestaande systemen kunt u bij ons terecht. Wilt u een nieuw systeem of heeft u vragen over uw bestaande installatie neem dan gerust contact met ons op.

it4

Alarmsystemen

Naast camerabeveiliging kunt u uw pand natuurlijk ook met een alarmsysteem beveiligen hier kunt u ook bij ons voor terecht en geldt net zoals de camerabeveiliging dat we vrijblijvend bij u langs komen om zo te kijken naar de mogelijkheden.

it5

Elektrotechniek

En de camerabewaking, alarmsystemen of de verlichting zouden natuurlijk niet werken zonder een stroomkabel. Ook bieden wij totaal installatie aan van elektro hierbij kunt u denken aan een uitbreiding van uw woning of een verbouwing/renovatie of natuurlijk nieuwbouw. ook hiervoor komen wij vrijblijven bij u langs.

Een greep uit onze projecten

eindMeer foto's
Verlichting

Tuinverlichting

In deze tuin hebben we mogen uitlichten met 6 spots op de plek waar de klant deze graag wilde hebben, ook hebben we op 2 plaatsen stopcontacten geplaatst.

3Meer foto's
Elektrotechniek & Verlichting

Tuinverlichting

In deze tuin hebben we alle bekabeling opgezocht en problemen verholpen, we hebben daarom een groot deel bekabeling vervangen en alle grondmoffen vernieuwd.

97471705_3194308683964591_3534702121184133120_oMeer foto's
Elektrotechniek & Verlichting

Woonkeuken

Wat een mooi resultaat, Hier hebben we gebruik gemaakt van Hue verlichting zodat de klant deze naar de gewenste kleur kan instellen en ook zodat de verlichting op tijden automatisch aangaat zoals de klant dit zelf wil. Tevens hebben we ook de al aanwezige Sonos speakers mogen ophangen en verwerken in de wand.

Contact

Bent u ge├»nteresseerd in een van onze diensten? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!