LOGOSLIDER3
it2

(Led)Verlichting

Wilt u uw tuin/huis/kantoor/winkel pand vernieuwen met (led)verlichting of welke locatie dan ook wij komen vrijblijvend bij u langs.

Er zijn namelijk talloze mogelijkheden denk bijvoorbeeld aan led strips/uplighters/grondspots enz. wij komen langs en luisteren naar uw wensen en bieden daarop een passend voorstel aan.

it3

Camerabewaking

Bent u opzoek naar camerabewaking voor rondom of in uw pand, hier zijn ook talloze mogelijkheden voor denk aan het lokaal opslaan van de beelden of uploaden naar de cloud, aan ptz camera's of een "vaste" camera. Niet alleen voor nieuwe installatie's maar ook voor bestaande systemen kunt u bij ons terecht. Wilt u een nieuw systeem of heeft u vragen over uw bestaande installatie neem dan gerust contact met ons op.

it4

Alarmsystemen

Naast camerabeveiliging kunt u uw pand natuurlijk ook met een alarmsysteem beveiligen hier kunt u ook bij ons voor terecht en geldt net zoals de camerabeveiliging dat we vrijblijvend bij u langs komen om zo te kijken naar de mogelijkheden.

it5

Elektrotechniek

En de camerabewaking, alarmsystemen of de verlichting zouden natuurlijk niet werken zonder een stroomkabel. Ook bieden wij totaal installatie aan van elektro hierbij kunt u denken aan een uitbreiding van uw woning of een verbouwing/renovatie of natuurlijk nieuwbouw.

domotica2

Domotica

Iedereen kent het wel de slimme deurbel, maar daarnaast heeft u waarschijnlijk ook "slimme" verlichting in huis denk hierbij aan bijvoorbeeld Philips Hue. Wij kunnen al deze slimme apparaten met elkaar laten communiceren, maar ook leveren en installeren wij nieuwe slimme apparaten.

Om een scenario te schetsen, u komt laat thuis u smartphone registreert dat u in de buurt komt van uw woning hierop volgen een aantal acties; de rolluiken gaan al omhoog, de verlichting gaat aan en het alarm gaat ook uit.

Dit schrikt buiten een alarm installatie of camera bewaking inbrekers ook af, wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent zal automatisch het licht aan gaan, gaan de rolluiken automatisch open/dicht er kan zelfs voor gekozen worden om de televisie aan te laten gaan. Kortom de mogelijkheden zijn onbeperkt en wij komen graag naar uw wensen luisteren en passen deze graag voor u toe.

laadpaal

Laadpalen

Niets zo fijn dan thuis je auto opladen zodat je de volgende dag weer met een volle accu kan vertrekken, We zijn Merk onafhankelijk en installeren daarom alle laadpalen van "domme" laadpalen tot laadpalen die via internet communiceren.

Een greep uit onze projecten

eind
Verlichting

Tuinverlichting

In deze tuin hebben we mogen uitlichten met 6 spots op de plek waar de klant deze graag wilde hebben, ook hebben we op 2 plaatsen stopcontacten geplaatst.

domotica2
"Slimme" Woning

"slimme" Woning

Onze klant had al verschillende Philips hue lampen en elektrische rolluiken maar de wens was om dit vanuit 1 systeem aan te sturen, wij hebben hierop een aantal slimme (licht) schakelaars geïnstalleerd zodat ook de "normale" schakelaars in de muur werken en daarnaast slimme rolluik schakelaars. Dit allen hebben we samengevoegd in 1 systeem en is te besturen via PC/Tablet/Telefoon zowel thuis als op afstand. Zo kunnen we verschillende scenario's laten uitvoeren, een ervan was bijvoorbeeld de klant komt s'nachts thuis dan gaat automatisch het rolluik omhoog en de verlichting in de tuin en woonkamer aan.

camera1
Camerabewaking

Camerabewaking

Rondom dit woonhuis hebben we een aantal camera's geplaatst, hiervan worden zowel in de cloud als lokaal de opnames bewaard.

laadpaal
Laadpaal

Laadpaal

97471705_3194308683964591_3534702121184133120_o
Elektrotechniek & Verlichting

Woonkeuken

Wat een mooi resultaat, Hier hebben we gebruik gemaakt van Hue verlichting zodat de klant deze naar de gewenste kleur kan instellen en ook zodat de verlichting op tijden automatisch aangaat zoals de klant dit zelf wil. Tevens hebben we ook de al aanwezige Sonos speakers mogen ophangen en verwerken in de wand.

naverMeer foto's
Elektrotechniek

Nieuwe Stroomverdeler

Deze meterkast voorzien van een nieuwe verdeler.