web2

Systeembeheer

Van eenmanszaak tot MKB, wij beheren uw netwerk/systemen helpen bij gebruikersvragen en implementeren van software die u dagelijks gebruikt.

Ook voor thuisgebruikers nemen we de tijd om al uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over het functioneren van uw apparaat en van diverse programma’s zoals bijvoorbeeld Word - Excel , dit is voor ons geen probleem. Ook als u uw Computer/Laptop/Smartphone en of Tablet elders gekocht heeft. Wij helpen u op weg!

web1

Netwerk

Uw bestaande netwerk is in goede handen bij ons, daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor nieuw of uitbereiding van uw netwerk (Bedraad & Wi-Fi)
Wij maken uitsluitend gebruik van A merken denk hierbij aan Ubiquiti, Cisco, Netgear, Aruba, EnGenius.

websites

Websites

Of het nou gaat om een bedrijfswebsite of een website waarin u uw hobby of andere dingen wilt laten zien. De mogelijkheden zijn eindeloos en bij purehelp kunnen wij een website voor u bouwen zoals u het wilt.

Wij werken met WordPress waardoor het makkelijk is voor u om uw eigen website bij te houden, komt u hier toch niet uit? Ook dan kunnen wij u verder helpen.

Klik hier voor meer informatie

webhosting

Webhosting

Bij een website hoort natuurlijk ook webhosting, Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

U kunt bij ons terecht voor:

Apple

Windows

Android

Websites

Hosting

Wifi/Netwerken

Wat klanten van Timlicht zeggen

Super Service

Onlangs een nieuwe laptop gekocht in overleg met Tim. De nieuwe laptop is geheel naar wens geïnstalleerd met alle voor mij belangrijke programma’s TOP WERK

Rob Courage

Aanrader

Nieuwe telefoon gekocht maar wist niet hoe nu verder, Tim heeft me geholpen om alle bestanden & contacten van mijn oude telefoon naar mijn nieuwe telefoon te kopiëren. Voor Tim is niets teveel gevraagd, waar ik niet goed geholpen werd in de winkel is het voor Tim geen probleem!

Robbert jansen

Top service

Wat een geweldige service! mijn laptop was gecrasht maar dankzij Tim kan ik nu weer binnen 1 dag verder werken op mijn nieuwe laptop!

Sara Blijmans

Timlicht kwam als geroepen

Na wat problemen met onze iMac's waarvan er een niet meer vooruit te branden was heeft Tim beide Mac's weer flitsend snel gekregen.
Daarnaast zoals gewenst bootcamp met Windows op een van onze Macbooks gëinstalleerd zodat wij deze kunnen gebruiken voor de Windows applicaties die wij gebruiken.
Super service, aanwezig om 6:45 zoals afgesproken op kantoor en alles na wenst afgehandeld. Zeker aan te bevelen, zeer correct, afspraken nakomen, snelle service!

Heel erg bedankt, bij ons worden voortaan de IT zaken door Timlicht uitgevoerd.

Alex Hendriks

Quick Support

24/7 Support

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten?
Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!